Perhatian kepada owner bisnes yang ada tim sales di luar sana!!!

BERHENTI HILANG SALES SEBAB SILAP BALAS WHATSAPP DENGAN BETUL

Dapatkan panduan ini & bertindak, kemudian lihat perubahan Hasil closing tim sales anda!

POSTER TEPEK -> Rahsia Cipta Whatsapp Script Sendiri Yang Senang Convert

hero-image.jpg

SABAR, JANGAN GIVE-UP DULU! KAMI DI SINI SEDIA MEMBANTU ANDA!!!

Mencipta Skrip jualan Whatsapp yang convert perlukan seni jualan yang betul. rupanya selama ini mudah jer nak Close SALES di Whatsapp!

Adakah anda pemilik business yang berada dalam situasi berikut?

Jemput Daftar

223.png

“Amirul membantu brand e-commerce saya mencapai jualan 6 Juta setahun!”

Jon Lai ~ Serial Online Entrepreneur

Apa yang anda bakal belajar nanti

πŸ•΅οΈ

1. Target market profiling

βœ… Bagaimana menentukan target market yang sesuai dengan produk/servis yang kita ada.

βœ… Macam mana kita boleh elakkan diri kita spend ads pada target market yang salah & tidak menguntungkan.

🎨

2. The Symphony of Creative ads

βœ… Belajar apa itu angle dan macam mana nak mencari angle-angle yang sedap dan sesuai dengan target market anda.

βœ… Fahami keperluan & bagaimana untuk mencipta pelbagai ads daripada macam-macam angle pelanggan anda.

πŸ’°

3. Crafting an Irresistible Offer

βœ… Bina offer yang buatkan pelanggan anda tidak boleh kata tidak. Tidak boleh mereka tolak.

βœ… Pakejkan produk anda dengan manfaat yang menepati kehendak & keperluan pelanggan anda.

πŸ§ͺ

4. Testing the Waters

βœ… Fahami cara testing ads yang betul agar anda tahu metrik apa yang patut anda fokus, dan apa yang patut anda abai.

βœ… Bagaimana untuk jalankan pelbagai ads serentak dalam fasa testing ini.

πŸ”¬

5. The Alchemy of Results

βœ… Tentukan yang mana satu winning ads atau losing ads dengan menganalisis data ads yang betul.

βœ… Cara membezakan antara ‘Winning Ads’ atau sekadar nasib.

πŸš€

6. Scaling Stratergy

βœ… Tingkatkan bajet ads dengan mengambil kira faktor seperti jumlah maksimum pelanggan yang anda mampu tampung dalam suatu masa.

βœ… Tentukan bajet ads yang betul agar hasil yang diperoleh tidak terlalu sedikit, dan tidak terlalu lebih hingga di luar kemampuan operasi business anda.

♻️

7. Eternal Cycle of Ads

βœ… Fahami asas bahawa Winning Ads bukan selamanya akan jadi Winning Ads.

βœ… Cara mengenalpasti dan tambah baik kualiti ads dari masa ke semasa.

dah tak sabar untuk ubah nasib business anda dengan panduan Ini?

8Ac5l3WU_400x400.jpg

“Banyak benda aku belajar daripada apa yang Amirul share memang senang untuk hadam”

Samad Said ~ Co-Founder Content Coach Academy

Hi, Saya Amirul Mu’min

523.webp
4653wq.png

“Amirul membantu menguruskan Digital Marketing pada barisan jenama e-commerce di bawah naungan saya seperti SimplySiti”

Dato K ~ Chairman SimplySiti Sdn Bhd

βœ… Seorang digital marketer

βœ… Founder digital marketing agensi, Social Leap

❌ Bukan Sifu

❌ Bukan Jutawan

❌ Bukan Otai

Daripada pengalaman saya sekitar setengah dekad sebagai marketer. Adalah sedikit ilmu yang saya boleh kongsi dengan pelbagai lapisan business owner.

Diberi kepercayaan uruskan bahagian marketing business mereka, seperti contoh Simplysiti, Beautyra dan Deep Faith.Β 

Ada yang jual produk, ada yang tawar servis, ada yang dalam bidang klinik. Eh macam-macam ada, sampai tak tertulis di sini.

3546578.png

“Social Leap berjaya memberi pendedahan dan meningkatkan jualan kami sehingga 3x ganda… Terima kasih banyak Amirul & Team”

Shaharul & Hayati ~ Founder Dinda Mee Sanggul

Dengan kemahiran marketing ini, saya juga mampu berbakti pada ibu ayah saya yang menjalankan perniagaan mee sanggul. Alhamdulillah jualan mee mereka pernah mencecah hingaΒ  5 angka sebulan dan 6 angka dalam tempoh 6 bulan setersunya.

Saya YAKIN business anda juga mampu berkembang dan keluar dari fasa suram ini

Persoalan sekarang...

Adakah anda juga ada kEYAKINAN Yang sama?

1603453781434.jpg

“Kami yakin Amirul mampu membantu kami dengan memberikan maklum balas yang diperlukan dalam menjayakan sesuatu kempen.”

Max Ching ~ Regional Digital Marketing Director

Mahu lebih nilai pada harga yang jauh lebih berbaloi?

Daftar pakej advance

ekslusif untuk pakej advance

βœ… Hasilkan creative ads yang terbukti mampu menjadi Winning ads.

βœ… Copy paste terus template Winning Ads, tak stuck dalam hasilkan creative berkualiti.

ekslusif untuk pakej advance

βœ… Cipta creative strategy yang jelas tanpa perlu bergantung banyak sangat pada “try and error”.

βœ… Rujuk dan bandingkan Winning Ads contoh dengan ads yang anda hasilkan.

ekslusif untuk pakej advance

βœ… Kenalpasti titik buta atau lompong yang ada pada creative strategy anda.

βœ… Kenalpasti penambahan yang perlu dilakukan pada iklan yang sedia ada.

Masih Ragu-ragu?

Order meningkat & sales cecah lebih RM40k
Purata ROAS 7.18!
Sales sebulan cecah 5 angka sebulan

Nor Fazilah Abd Hamid

“Puas hati ambik servis dengan Social Leap ni.”

Sales naik daripada 4 angka ke 5 angka

“Dengan bantuan Social Leap, video iklan TikTok kami cecah 4 juta tontonan dalam masa kurang satu bulan, jualan naik daripada 4 angka ke 5 angka dalam masa singkat! “

Faiq Ilhan

CEO Fatimah Traditional Recipe

ROAS Lebih daripada 3!
Cost Per Whatsapp Turun

Hasnor Rozaini

Co Founder Ameera Zaini

“I love how Social Leap communicate with our team. Professional and result-driven!”

Ingin dapatkan hasil iklan yang tinggi seperti mereka?

Dapatkan panduan ini sekarang

PAKEJ BASIC

RM50

PAKEJ ADVANCE

RM97