Alamat
C-2-24, Blok C,
Rampai Idaman, Prima Damansara,
47830 PJ
Selangor

Hubungi
Whatsapp: +013-4654125
Email: [email protected]

Boss nak tanya,
Berapa ringgit sudah hangus bila buat ads sendiri?

Cukup, jangan tambah damage lagi boss!

Berdasarkan kajian dan pengalaman kami,

lebih daripada 50%

online business ownerMEMBAKAR DUIT

dalam menjalankan pemasaran digital bersendirian!

Adakah anda mengalami
masalah seperti di bawah?

Sudah run banyak jenis kempen objektif fb ads, daripada brand awareness sampailah catalog sales, tapi banyak juga “sedekah” kpd mak zakebeg?

Dah belajar dan buat email marketing, tapi sangkut xde orang pun nk buka email kita dan baca?

Dah buat macam2 konten fb ads, tapi dapat ramai likes je, bangla pulak tu!

Bayar influencer, influencer plak bg konten sparuh masak, dan tak dapat satu sen pun hasil!

Google Ads? Youtube ads?
Tiktok Ads? JEMMMM

Agaknya lah kan, kalau dikira balik ‘abu-abu’ duit yang terbakar tu.
Boleh cecah 5 angka juga tu. Betul kan?

Apa jalan penyelesaiannya?

Anda perlu ada TEAM DIGITAL MARKETING anda sendiri. Bukan setakat FB Ads sahaja.

FB Ads Performance Marketer

Anggaran Gaji : RM 2,500/sebulan

Performance Creative Producer

Anggaran Gaji : RM 2,500/sebulan

Influencer Marketer Expert

Anggaran Gaji : RM 2,500/sebulan

Email Marketer Expert

Anggaran Gaji : RM 2,500/sebulan

General Digital Marketer Expert

Anggaran Gaji : RM 2,500/sebulan

Marketing Strategist

Anggaran Gaji : RM 2,500/sebulan

Total Biasa Gaji Team Marketing Sebulan sahaja hampir RM 20,000!

“Ramainya!? Macam mana nak bayar ramai macam ni.
Baru Team Marketing, belum campur production, operation dsb.”

Bisik hati anda. Betulkan?

Lebih RM 400k

Terselamat

Jom kami bantu anda pula

“Bagaimana kalau kami dapat selamatkan RM 20,000 anda?

Pasti macam-macam anda boleh lakukan betul?

Duit tu boleh guna untuk kembangkan bisnes, launch new product, tukar office baru dan macam-macam lagi.”

Amirul Mu'min bin Shaharul Badri
CEO/Managing Director Social Leap Sdn Bhd

Team Kami ialah Team Anda

Sebelum anda membaca apakah servis yang kami tawarkan,
izinkan kami kenalkan diri

Kenapa pilih kami untuk urus digital marketing anda?

Keuntungan Didahulukan

Agensi Pengiklanan Digital tidak sepatutnya menjanjikan bulan dan bintang. Lantas, kami hanya boleh jamin perancangan dan perlaksanaan yang konsisten yang fokus kepada keuntungan anda

Bantuan Daripada Online Business Owner Sebenar

Jenama in-house kami memberikan insight yang konsisten untuk diaplikasikan di dalam pengoperasian mekanik perniagaan online. Tidak dilupakan juga, Amirul berpengalaman 7 tahun menguruskan pemasaran digital dan online business

Extension Team Anda

Kami menjiwai visi, misi dan objektif bisnes anda supaya perancangan strategi dan taktik kami lebih tepat untuk anda

Kami bersedia 24/7 untuk bantu anda

Kami faham seseorang online business tidak pernah cuti dalam membangunkan bisnes mereka. Kami sentiasa bersama anda walaupun sesetengah team anda hanya 9-5 sahaja.

Kami dilantik sebagai Meta Business Partners

Sebagai ahli Meta Business Partners, kami diberikan ruang untuk mendalami lebih dalam lagi berkenaan analitik-analitik semasa sekitar situasi terkini. Banyak input-input yang menarik kami kongsikan kepada klien-klien kami.

Alhamdulillah, Social Leap telah membantu kami scale dan grow sales kami dari RM 120,000 sebulan kepada RM 280,000 sebulan. 2 kali ganda peningkatan dengan keuntungan  350%

Wan Zharif – CEO Ecaque Fruit Cake (Baca Case Study Di Sini)

Klien-klien yang menggunakan
team digital marketing kami

client-01
client-02
client-03
client-04
client-05
client-06
client-07
client-08
client-09
client-10
client-11
client-12

Our Service

Misi kami untuk menjadi
one-stop center digital marketing agency

FB, IG, TikTok, Google, Shopee Ads Management & Optimization

Bergantung kepada matlamat anda, kami akan urus paid channels anda dan pastikan prestasi dan result yang anda mahukan tepat dengan KPI bisnes anda

Performance Creative Strategy & Execution

Kami bantu anda buat research, strategi dan design “iklan yang menjual” untuk bisnes anda waima dalam bentuk tulisan, video atau gambar

Product Shooting & Ads Shooting

Anda tidak ada photographer? No worries, kita ada servis photoshooting dan video shooting khas untuk produk dan iklan anda.

Influencer Marketing Management

Cari, Tegur, Deal, Urus Influencer jadi lebih mudah bila ada orang lain yang tolong buatkan betul tak? Itu juga kami boleh bantu anda.

Email Marketing

Email database ialah lubuk emas anda. Kami menyediakan servis hantar email peringatan untuk mereka yang add to cart produk anda dan juga bantu buat promosi offer melalui email

Salespage design

Kami bantu anda design jurujual online anda. Jurujual online ini boleh menjual 24/7 secara auto bagi pihak anda. Bayangkan, sambil anda tidur ada duit sales masuk!

Social Media Management

Tiada masa untuk buat posting kat socmed? Selalu terlupa nak posting? Kami juga menyediakan perkhidmatan pengurusan social media brand ada.

Dengan bantuan Social Leap, produk Mee Sanggul kami berjaya menembusi pasaran seluruh Malaysia & hasil jualan meningkat 3x ganda!

Shaharul & Hayati – Founder Dinda Mee Sanggul (Baca Case Study Di Sini)

Servis kami sangat EKSKLUSIF dan tak semua
bisnes kami dapat bantu. Maaf!

Kami tidak dapat membantu anda jika anda
tergolong dalam golongan di bawah:

01.

Tidak Kenal Bisnes Sendiri

Pentingnya untuk anda faham bisnes anda sendiri supaya kami lebih mudah memahami dan mendalami.

02.

Tidak Pasti Tentang Kelebihan Produk Sendiri

Sangat kritikal untuk anda faham kelebihan dan faedah produk sendiri lebih dari customer anda

03.

Tidak Mempunyai Sekurang-kurangnya 100 pelanggan

Pengalaman kami setiap business owner perlu berpengalaman dan merasai sendiri apa yang jadi dan apa yang tak jadi dalam membuat pemasaran dan penjualan kerana setiap business tidak sama.

04.

Menjual produk yang sensitif kepada Facebook & Instagram

Untuk mengenalpasti kesesuaian bisnes anda, sila rujuk: https://www.facebook.com/policies/ads/

05.

Menjual Insurans, Takaful, Hartanah, dan Penapis Air

Jujur, kami tiada kepakaran di dalam menguruskan pemasaran industri-industri ini.

Cuba Servis Kami

Berhenti Menggagau dan Lonjakkan Perniagaan Online anda.

Dapatkan 30 minit konsultansi percuma bersama Online Business Expert Kami

Sudah Bersedia untuk melonjak?