Servis

Bakar duit beli digital marketing course, bakar duit belajar sana, belajar sini.

Bila apply, TAK MENJADI PULA! JEMMMM

Berdasarkan kajian dan pengalaman kami,
lebih daripada 50%
online business owner MEMBAKAR DUIT dalam menjalankan pemasaran digital bersendirian!

Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah?

1. Sudah run banyak jenis kempen objektif fb ads, daripada brand awareness sampailah catalog sales, tapi banyak juga “sedekah” kpd mak zakebeg?

2. Dah belajar dan buat email marketing, tapi sangkut xde orang pun nk buka email kita dan baca?

3. Dah buat macam2 konten fb ads, tapi dapat ramai likes je, bangla pulak tu!

4. Bayar influencer, influencer plak bg konten sparuh masak, dan tak dapat satu sen pun hasil!

5. Google Ads? Youtube ads? Tiktok Ads? JEMMMM

Agaknya lah kan, kalau dikira balik ‘abu-abu’ duit yang terbakar tu. Boleh cecah 5 angka juga tu. Betul kan?

Apa jalan penyelesaiannya?

Anda perlu ada TEAM DIGITAL MARKETING anda sendiri. Bukan setakat FB Ads sahaja.

FB Ads Performance Marketer

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Performance Creative Producer

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Influencer Marketer Expert

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Email Marketer Expert

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

General Digital Marketer Expert

Anggaran Gaji: RM 3,000/sebulan

Marketing Strategist

Anggaran Gaji: RM 3,700/sebulan

Total Biasa Gaji Team Marketing Sebulan sahaja hampir RM 20,000!

“Ramainya!? Macam mana nak bayar ramai macam ni.

Baru Team Marketing, belum campur production, operation dsb.”

Bisik hati anda. Betulkan?

AMIRUL MU'MIN BIN SHAHARUL BADRI

“Bagaimana kalau kami dapat selamatkan RM 20,000 anda? 

Pasti macam-macam anda boleh lakukan betul?

Duit tu boleh guna untuk kembangkan bisnes, launch new product, tukar office baru dan macam-macam lagi.” – Amirul, CEO/Managing Director Social Leap Sdn Bhd

Sebelum anda membaca apakah servis yang kami tawarkan beserta pakejnya, izinkan kami kenalkan diri kami serta kenapa kami?

Keuntungan Didahulukan

Agensi Pengiklanan Digital tidak sepatutnya menjanjikan bulan dan bintang. Lantas, kami hanya boleh jamin perancangan dan perlaksanaan yang konsisten yang fokus kepada keuntungan anda.

Bantuan Daripada Online Business Owner Sebenar

Jenama in-house kami memberikan insight yang konsisten untuk diaplikasikan di dalam pengoperasian mekanik perniagaan online. Tidak dilupakan juga, Amirul berpengalaman 7 tahun menguruskan pemasaran digital dan online business

Extension Team Anda

Kami menjiwai visi, misi dan objektif bisnes anda supaya perancangan strategi dan taktik kami lebih tepat untuk anda

Kami bersedia 24/7 untuk bantu anda

Kami faham seseorang online business tidak pernah cuti dalam membangunkan bisnes mereka. Kami sentiasa bersama anda walaupun sesetengah team anda hanya 9-5 sahaja.

Kami dilantik sebagai Meta Business Partners

Sebagai ahli Meta Business Partners, kami diberikan ruang untuk mendalami lebih dalam lagi berkenaan analitik-analitik semasa sekitar situasi terkini. Banyak input-input yang menarik kami kongsikan kepada klien-klien kami.

Dengan bantuan Social Leap, produk Mee Sanggul kami berjaya menembusi pasaran seluruh Malaysia & hasil jualan meningkat 3x ganda!

Klien-klien yang menggunakan team digital marketing kami

Our Service Package
Perbandingan di bawah ini menunjukkan keterangan tentang kelebihan setiap package kami.

Starter Package

RM3,500/monthly
Your One Choice of Paid Ads Management & Optimization
Weekly Progress, Performance & Insights Meeting Update
Free Access to our Online Business Expert for advice and consultation
Performance Creative + Product Shooting
Influencer Marketing

Full Package

RM5,000/monthly

or 10% of Ad Account Spent for more than RM 40,000 spending

Facebook Ads Management & Optimization
Instagram Ads Management & Optimization
TikTok Ads Management & Optimization
Google Ads Management & Optimization
Shopee Ads Management & Optimization
Creating, Editing & Publishing Performance Creative (include Copywriting, Video, Image, GIF etc)
Unlimited Product and Ads Shooting + Studio Usage
Spot, Deal & Manage Influencer Marketing
Weekly Progress, Performance & Insights Meeting Update
Free Access To Our Online Business Expert for Advice and Consultation
Email Marketing (Coming Soon)
E-Commerce UI/UX Design (Coming Soon)
Sales Landing Page Design (Coming Soon)

Half Package

RM4,000/monthly

or 10% of Ad Account Spent for more than RM 40,000 spending

Two of Your Choice of Paid Ads Management & Optimization
Creating, Editing & Publishing Performance Creative + Product Shooting
Weekly Progress, Performance & Insights Meeting Update
Free Access to our Online Business Expert for advice and consultation
Influencer Marketing

Secara purata, kami hanya mendapat jualan sebanyak 20-30 unit sebulan. Kali ini dengan Social Leap, hanya dalam 10 hari sudah 30-40 unit terjual.

Servis kami sangat EKSKLUSIF dan tak semua bisnes kami dapat bantu. Maaf!

Kami tidak dapat membantu anda jika anda tergolong dalam golongan di bawah:

01.
Tidak Kenal Bisnes Sendiri

Pentingnya untuk anda faham bisnes anda sendiri supaya kami lebih mudah memahami dan mendalami.

02.
Tidak Pasti Tentang Kelebihan Produk Sendiri

Sangat kritikal untuk anda faham kelebihan dan faedah produk sendiri lebih dari customer anda

03.
Tidak Mempunyai Sekurang-kurangnya 100 pelanggan

Pengalaman kami setiap business owner perlu berpengalaman dan merasai sendiri apa yang jadi dan apa yang tak jadi dalam membuat pemasaran dan penjualan kerana setiap business tidak sama.

04.
Menjual produk yang sensitif kepada Facebook & Instagram

Untuk mengenalpasti kesesuaian bisnes anda, sila rujuk: https://www.facebook.com/policies/ads/

06.
Menjual Insurans, Takaful, Hartanah, dan Penapis Air

Jujur, kami tiada kepakaran di dalam menguruskan pemasaran industri-industri ini.

Cuba Servis Kami
Berhenti Menggagau dan Lonjakkan Perniagaan Online anda. Dapatkan 30 minit konsultansi percuma bersama Online Business Expert Kami

Sudah Bersedia untuk melonjak?

Alamat
C-2-24, Blok C,
Rampai Idaman, Prima Damansara,
47830 PJ
Selangor

Hubungi
Whatsapp: +013-4654125
Email: [email protected]