Servis

Adakah anda seorang online biz owner yang mengharapkan keuntungan perniagaan menjadi berlipat kali ganda?

Jika ya, teruskan membaca. Kalau anda rasa selesa berada di tahap sekarang, boleh tutup website ini 😀

Berdasarkan kajian dan pengalaman kami, lebih daripada 50% online business owner MEMBAKAR DUIT dalam menjalankan pemasaran digital bersendirian!

Bakar duit tgk course, bakar duit belajar sana, belajar sini. Kalau malas, tak apply apa yang dibelajar, bila apply, TAK MENJADI PULA! JEMMMM

Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah?

1. Sudah run banyak jenis kempen objektif fb ads, daripada brand awareness sampailah catalog sales, tapi banyak juga “sedekah” kpd mak zakebeg?

2. Dah belajar dan buat email marketing, tapi sangkut xde orang pun nk buka email kita dan baca?

3. Dah buat macam2 konten fb ads, tapi dapat ramai likes je, bangla pulak tu!

4. Bayar influencer, influencer plak bg konten sparuh masak, dan tak dapat satu sen pun hasil!

5. Google Ads? Youtube ads? Tiktok Ads? JEMMMM

Agaknya lah kan, kalau dikira balik ‘abu-abu’ duit yang terbakar tu. Boleh cecah 5 angka juga tu. Betul kan?

Apa jalan penyelesaiannya?

Anda memerlukan TEAM PENGURUSAN DIGITAL MARKETING anda. Bukan setakat FB Ads sahaja.

FB Ads Performance Marketer

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Seseorang yang berdedikasi untuk runkan FB Ads anda setiap hari, setiap minggu, setiap bulan tanpa gagal

Performance Creative Producer

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Seseorang yang berkemahiran menghasilkan konten-konten iklan yang memancing pembeli produk anda dengan video, gambar dan copywritingnya 

Influencer Marketer Expert

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Seseorang yang tekun membantu anda mencari influencer-influencer yang sepadan dengan produk dan niche anda

Email Marketer Expert

Anggaran Gaji: RM 2,500/sebulan

Seseorang yang berkredibiliti tinggi menguruskan kempen pemasaran email anda

General Digital Marketer Expert

Anggaran Gaji: RM 3,000/sebulan

Seseorang yang pandai menggunakan google ads, youtube ads, tiktok ads dan email marketing seperti makan nasi

Online Business Consultant

Anggaran Gaji: RM 3,700/sebulan

Menasihati dan membantu anda dalam membentuk kerangka strategi online business anda

Ramainya!? Macam mana nak bayar ramai macam ni. Kos Gaji Sebulan hampir RM 20,000. Baru Team Marketing, belum campur production, operation dsb. Bisik hati anda. Betulkan?

Bagaimana kalau kami dapat selamatkan RM 20,000 anda? Pasti macam-macam anda boleh lakukan betul? Duit tu boleh guna untuk kembangkan bisnes, launch new product, tukar office baru dan macam-macam lagi.

Sebelum anda membaca apakah servis yang kami tawarkan beserta pakejnya, izinkan kami kenalkan diri kami serta kenapa kami?

Amirul Mu'min - Online Business Expert
Afif Amirun - Performance Creative Producer
Azwan - Facebook Ads Performance Marketer

Keuntungan Didahulukan

Agensi Pengiklanan Digital tidak sepatutnya menjanjikan bulan dan bintang. Lantas, kami hanya boleh jamin perancangan dan perlaksanaan yang konsisten yang fokus kepada keuntungan anda.

Bantuan Daripada Online Business Owner Sebenar

Jenama in-house kami memberikan insight yang konsisten untuk diaplikasikan di dalam pengoperasian mekanik perniagaan online. Tidak dilupakan juga, Amirul berpengalaman 7 tahun menguruskan pemasaran digital dan online business

Extension Team Anda

Kami menjiwai visi, misi dan objektif bisnes anda supaya perancangan strategi dan taktik kami lebih tepat untuk anda

Kami bersedia 24/7 untuk bantu anda

Kami faham seseorang online business tidak pernah cuti dalam membangunkan bisnes mereka. Kami sentiasa bersama anda walaupun sesetengah team anda hanya 9-5 sahaja.

Kami dilantik sebagai Meta Business Partners

Sebagai ahli Meta Business Partners, kami diberikan ruang untuk mendalami lebih dalam lagi berkenaan analitik-analitik semasa sekitar situasi terkini. Banyak input-input yang menarik kami kongsikan kepada klien-klien kami.

Dengan bantuan Social Leap, produk Mee Sanggul kami berjaya menembusi pasaran seluruh Malaysia & hasil jualan meningkat 3x ganda!

Our Service Package
Perbandingan di bawah ini menunjukkan keterangan tentang kelebihan setiap package kami.

Starter Package

RM2,500/monthly
Facebook Ads Management & Optimization
Weekly Progress, Performance & Insights Meeting Update
Free Access to our Online Business Expert for advice and consultation
No Performance Creative
No Influencer Marketing
No Tiktok ads, Google ads & Email Marketing

Full Package

RM4,000/monthly

or 10% of Ad Account Spent for more than RM 40,000 spending

Facebook Ads Management & Optimization
Creating, Editing & Publishing Performance Creative (include Copywriting, Video, Image, GIF etc)
Spot, Deal & Manage Influencer Marketing (Influencer Rate is paid by us)
Weekly Progress, Performance & Insights Meeting Update
Tik Tok Ads (Coming Soon)
Email Marketing (Coming Soon)
Google Ads (Coming Soon)
Free Access To Our Online Business Expert for Advice and Consultation

Half Package

RM3,000/monthly

or 10% of Ad Account Spent for more than RM 40,000 spending

Facebook Ads Management & Optimization
Creating, Editing & Publishing Performance Creative (include Copywiriting, Video, Image, GIF etc)
Weekly Progress, Performance & Insights Meeting Update
Free Access to our Online Business Expert for advice and consultation
No Influencer Marketing
No Tiktok Ads, Google Ads & Email Marketing

Secara purata, kami hanya mendapat jualan sebanyak 20-30 unit sebulan. Kali ini dengan Social Leap, hanya dalam 10 hari sudah 30-40 unit terjual.

Servis kami sangat EKSKLUSIF dan tak semua bisnes kami dapat bantu. Maaf! Kami tidak dapat membantu anda jika anda tergolong dalam golongan di bawah:
01.
Tidak Kenal Bisnes Sendiri

Pentingnya untuk anda faham bisnes anda sendiri supaya kami lebih mudah memahami dan mendalami.

02.
Tidak Kenal Target Audience Sendiri

Penting untuk anda tahu siapa audience anda. Kerana if you target all, you targeting nothing.

03.
Tidak Mempunyai Sekurang-kurangnya 100 pelanggan

Pengalaman kami setiap business owner perlu berpengalaman dan merasai sendiri apa yang jadi dan apa yang tak jadi dalam membuat pemasaran dan penjualan kerana setiap business tidak sama.

04.
Menjual produk yang sensitif kepada Facebook & Instagram

Untuk mengenalpasti kesesuaian bisnes anda, sila rujuk: https://www.facebook.com/policies/ads/

05.
Tidak bersedia untuk dibantu sekurang-kurangnya 90 hari bersama kami

Hasil usaha dan fokus kami ialah untuk membangunkan bisnes anda dalam tempoh 3 bulan.

06.
Menjual Insurans, Takaful, Hartanah, dan Penapis Air

Jujur, kami tiada kepakaran di dalam menguruskan pemasaran industri-industri ini.

Cuba Servis Kami
Berhenti Menggagau dan Lonjakkan Perniagaan Online anda. Dapatkan 30 minit konsultansi percuma bersama Online Business Expert Kami

Sudah Bersedia untuk melonjak?

Alamat
C-2-24, Blok C,
Rampai Idaman, Prima Damansara,
47830 PJ
Selangor

Hubungi
Whatsapp: +013-4654125
Email: [email protected]